Vind een adviseur of coach

bijna met pensioen.nl wil mensen helpen die met pensioen gaan. Kom je er zelf niet helemaal uit, dan kunnen wij je doorverwijzen naar een pensioenadviseur of een coach.

Adviseur

Ben je op zoek naar een adviseur die samen met jou je hele pensioensituatie in kaart brengt en je helpt bij het maken van keuzes? Of zoek je een adviseur die je helpt met het aankopen van je pensioen op de pensioendatum (shoppen). Wij hebben een exclusieve samenwerking met &Gommer Pensions Group. Een onafhankelijk, professioneel en zeer deskundig pensioenadvieskantoor met ervaren consultants. Zij beschikken over een landelijk netwerk van adviseurs die je verder kunnen helpen. Vul het onderstaande formulier in en wij brengen je in contact.

Coach

Als je met pensioen gaat verandert er veel in je leven. Een coach kan helpen je voor te bereiden op een nieuwe levensfase. Of als je nieuwe levensfase niet zo soepel van start is gegaan als je zou willen, kan een coach ook heel nuttig zijn. Wij kunnen je in contact brengen met een van de coaches uit ons netwerk. Zoek je een coach, vul dan het onderstaande formulier in.

Tarief

Met de adviseur of coach maak jij zelf afspraken over de vergoeding die jij moet betalen voor hun werkzaamheden. De adviseurs en coaches betalen ons voor het doorverwijzen een vergoeding. Daarnaast ontvangen wij advertentie-inkomsten.

Wij vinden het belangrijk dat mensen goed met pensioen kunnen gaan. Wij vinden ook dat iedere oudere meetelt. Daarom maken wij van alle opbrengsten van deze website 5% over naar het Nationaal Ouderenfonds.

Zoek je een adviseur of coach?

Vul het onderstaande contactformulier in. Wij brengen je dan in contact met een pensioenadviseur of coach bij jou in de regio.

Ja, ik meld me tevens aan voor de nieuwsbrief.