Sprekers

Jan van Harten

Pensioenadviseur, ondernemer en spreker over pensioen

Jan adviseert mensen die bijna met pensioen gaan. En ook tijdens de jaren waarin het pensioen wordt opgebouwd, adviseert hij werknemers, werkgevers en ondernemingsraden. Jan is als docent verbonden aan verschillende pensioenopleidingen en traint daar medewerkers van pensioenadviesbureaus, verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen. Ook spreekt hij regelmatig tijdens workshops, seminars en cursussen over pensioen. Ook verzorgt hij regelmatig presentaties voor werknemers van bedrijven waarin hij op een bijzonder aansprekende manier pensioen dichtbij kan brengen.

Jan zal tijdens de workshop het pensioen gedeelte voor zijn rekening nemen.


Hanneke van Harten

Coach, ondernemer en spreker over coaching en levensvragen

Hanneke heeft een eigen coachpraktijk en coacht mensen die bijna met pensioen gaan. Daarnaast traint zij groepen mensen tijdens meerdaagse coachingsweekenden.

Hoe bereid je jezelf optimaal voor op een nieuwe fase in je leven? En als je een partner hebt, hoe betrek je elkaar in de voorbereiding? Naast haar werk als coach spreekt zij regelmatig voor groepen over coachgerelateerde onderwerpen en levensvragen.

Hanneke zal tijdens de workshop inzoomen op hoe je jezelf goed kunt voorbereiden op je nieuwe levensfase en hoe je die vorm kunt geven.

–Bestel je tickets–

Tijdens deze workshop komen onze gezamenlijke passies bij elkaar. Pensioen en coaching. Met als gemeenschappelijke basis, mensen helpen om verder te komen.

Deze workshop is een initiatief van Jan en Hanneke van Harten. Wij zijn niet verbonden aan een verzekeringsmaatschappij of pensioenfonds. Wij zijn volstrekt onafhankelijk.