Event Voorbereiding Pensioen

bijna met pensioen.nl organiseert jaarlijks een Event Voorbereiding Pensioen voor mensen die bijna met pensioen gaan.

Tijdens het jaarlijkse Event nemen Jan en Hanneke van Harten je mee in wat je moet weten en doen om goed voorbereid met pensioen te gaan. Dat geeft je inzicht, overzicht, vertrouwen en rust! Tijdens het Event ga je ook zelf aan de slag met praktische oefeningen en vragenlijsten.

Je moet rondom je pensionering veel keuzes maken. En die keuzes beïnvloeden de rest van je leven. Weet jij welke keuzes je allemaal moet maken? En weet jij hoe je de juiste keuzes maakt? Hoe gaat het straks als je niet meer werkt? En hoe ziet jouw nieuwe leven er dan uit?

Jan: “Veel mensen die bijna met pensioen gaan, zijn onzeker door de grote hoeveelheid aan informatie en keuzes. Ik geef mensen inzicht en overzicht. En dat geeft rust!”

Hanneke: “Als je met pensioen gaat, wordt je min of meer genoodzaakt om nieuwe patronen aan te leren. Mensen zijn heel goed in staat om nieuw patronen aan te leren. Bewustwording is de eerste stap. Dit inzicht geeft vertrouwen voor de toekomst!”

Wat ga je leren over pensioen

  • Welke keuzes zijn er op de pensioendatum
  • Wat is voor mij belangrijk
  • Hoe maak ik de juiste keuzes
  • Op welke manier vermijd ik de grootste valkuilen
  • Hoe zie ik of mijn pensioen klopt

Wat ga je leren over jezelf

  • Welke impact heeft pensionering op mij
  • Hoe houd ik het leuk met mijn partner
  • Op welke manier leer ik nieuwe patronen aan
  • Hoe ziet mijn leven er uit na pensionering

Je ontvangt informatie en tools. Je wordt geholpen in je proces van voorbereiding. We inspireren je om stappen te zetten en beslissingen te nemen. Je gaat naar huis met een pensioen-stappenplan en een concreet plan van aanpak voor de volgende fase in je leven.

Het maakt voor het goed kunnen volgen van het programma niet uit of je wel of geen partner hebt. Maar heb je een partner? Kom dan samen naar het Event Voorbereiding Pensioen!

Meer weten?

Wil jij op de hoogte worden gehouden van het Event? Wil je als eerste horen wanneer we weer een nieuw Event organiseren? Stuur dan een bericht via onderstaand formulier of meld je aan voor de nieuwsbrief .

Ik ga akkoord met het privacy beleid

Ja, ik meld me tevens aan voor de nieuwsbrief.