bijna met pensioen.nl gaat van start

We zijn gestart!

bijna met pensioen.nl  is een website gericht op mensen die bijna met pensioen gaan. De website is een onafhankelijk blog en gaat over pensioen. Hoe werkt pensioen precies en welke keuzes moet je allemaal maken als je met pensioen gaat. Welke risico’s loop je bij bepaalde keuzes. Waar baseer je de keuzes op die je gaat maken. Welke rechten en plichten heb je als bijna gepensioneerden. Het gaat over pensioen en over pensioenplanning.

Kortom, over alles wat je moet weten als je bijna met pensioen gaat.

Blog

Regelmatig publiceren wij blog artikelen waarin alle relevante onderwerpen zullen worden behandeld. Ook is het mogelijk om te reageren op de blogs, vragen te stellen en ideeën aan te dragen voor nieuwe artikelen

Maar naast pensioeninhoudelijke onderwerpen, schrijven we ook over hoe je leven er uit gaat zien als je straks daadwerkelijk met pensioen bent. Wat verandert er allemaal en wat zijn de do’s en dont’s.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuws en ontwikkelingen, like dan onze Facebookpagina of volg ons op Twitter.

print

Jan van Harten is pensioenexpert en adviseert mensen die met pensioen gaan. Hij begeleidt ondernemingsraden bij pensioenvraagstukken en helpt werkgevers met het inrichten van pensioenregelingen. bijna met pensioen.nl is een initiatief van Jan van Harten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *