Event bijna met pensioen 27-11-2021

Het jaarlijkse Event bijna met pensioen gaat dit jaar weer door. Op 27 november kun jij erbij zijn. Voor iedereen die binnenkort met pensioen gaat of nadenkt over eerder stoppen met werken.

Pensioen in zicht

Komt jouw pensioen in zicht en ga jij je voorbereiden op je pensionering? Dan kun je tegen verschillende vragen aanlopen. Vragen over de keuzes die je maakt voor je pensioenuitkering. Of vragen over je naderende afscheid en hoe je leven na je pensioen er uit gaat zien.

Wie helpt jou bij de voorbereiding

Wij horen van veel mensen dat het moeilijk is om hulp te vinden. Pensioenfondsen verwijzen naar hun website. Daar kun je alles vinden. Veel werkgevers willen wel helpen, maar weten ook niet alle ins en outs. Tijdens het Event bijna met pensioen komen alle onderwerpen aan bod waar jij tegenaan loopt. En je kunt alle vragen die jij hebt daar stellen.

Over jouw pensioen

Je moet als je met pensioen gaat verschillende keuzes maken. En die keuzes zijn onomkeerbaar. Want als je pensioen eenmaal is ingegaan, kun je niets meer veranderen. Dat geeft best veel druk en maakt veel mensen onzeker. Wij bespreken alle keuzes en geven aan waar je op moet letten. En op grond van welke afwegingen je een goede keuze kunt maken.

Hoe ziet jouw leven na je pensioen eruit?

Pensioen betekent afscheid nemen van je werkzame leven en de start van een nieuwe levensfase. We gaan in op hoe je afscheid neemt van je werk en welke valkuilen je moet zien te voorkomen. En op welke manier geef jij invulling aan je leven na je pensioen. De meeste mensen hebben daar wel een beeld bij, maar regelmatig spreken wij mensen waarbij de plannen uiteindelijk toch niet helemaal goed uit de verf zijn gekomen. Wij geven concrete tips om te zorgen dat jouw plannen wel gaan lukken.

Event bijna met pensioen

Het Event bijna met pensioen zal plaatsvinden op zaterdag 27 november 2021. Het begint om 13:00 uur en duurt tot ongeveer 16:30 uur. Het vindt plaats in Hotel Houten-Utrecht.

Aanmelden is niet meer mogelijk

print

Jan van Harten is pensioenadviseur en financial planner. Hij adviseert mensen die met pensioen gaan of hier over nadenken. Hij begeleidt daarnaast ook ondernemingsraden bij pensioenvraagstukken en helpt werkgevers met het inrichten van pensioenregelingen. bijna met pensioen.nl is een initiatief van Jan van Harten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *