Event bijna met pensioen | 14 mei 2022

Meld je nu aan voor het Event bijna met pensioen van 14 mei 2022.

 • Ga jij bijna met pensioen?
 • Of denk je na over het vervroegen van je pensioen?
 • Vraag jij je af welke keuzes je allemaal moet maken en hoe je de juiste keuzes maakt?
 • En hoe gaat het straks als je niet meer werkt en hoe ziet je leven er dan uit?
 • Hoe kun jij je het beste voorbereiden op je pensioen?
 • Wat moet je doen en waar moet je op letten als je pensioen gaat aanvragen?
 • Welke valkuilen zijn er?
 • En hoe neem je goed afscheid van je werk?
 • Hoe begin je optimaal aan je nieuwe levensfase waarin jij tot je recht mag komen?

Herken jij jezelf hierin en heb jij ook deze vragen?


Event bijna met pensioen | zaterdag 14 mei 2022

Tijdens het jaarlijkse Event wordt jij meegenomen richting jouw nieuwe levensfase en kom jij alles te weten wat nodig is om optimaal voorbereid met pensioen te gaan.

De afgelopen jaren hebben Jan en Hanneke van Harten al veel mensen die zich voorbereiden op hun pensioen mogen toespreken op verschillende events. En op 14 mei 2022 kun jij daar bij zijn. We gaan tijdens het Event alle voor jou belangrijke onderwerpen behandelen.

Jij gaat ontdekken hoe jij je optimaal kunt voorbereiden op je pensioen. En waar je op moet letten als je pensioen gaat aanvragen. We kijken naar de valkuilen en geven we tips hoe jij je pensioen kunt aanpassen aan jouw wensen en behoeften. Ook staan we stil bij het belang van afscheid nemen van je werk en krijg je concrete punten mee hoe jij je optimaal kunt voorbereiden op je nieuwe levensfase waarin jij tot je recht mag komen. En natuurlijk is er ruimte om al je vragen te stellen die jij hebt over jouw pensionering.


Als je binnen nu en 2 jaar met pensioen gaat

Tijdens het workshop-achtige Event nemen wij je mee in een proces om goed voorbereid met pensioen te gaan. Dit sluit het beste aan voor mensen die binnen nu en 2 jaar met pensioen willen gaan. Ook als jij op korte termijn vervroegd met pensioen gaat, is dit Event echt iets voor jou.

Kom alleen of met je partner

Het Event is bedoeld voor jezelf, maar als je een partner hebt, dan is het zeker de moeite waard om samen te komen. Als jij je samen met je partner aanmeldt, krijg je korting op het ticket van je partner.


Wat ga je leren over pensioen

 • Hoe werkt met pensioen gaan precies
 • Wat verandert er op financieel gebied
 • Welke keuzes zijn er op de pensioendatum
 • Wat is voor mij belangrijk
 • Hoe maak ik de juiste keuzes
 • Op welke manier vermijd ik de grootste valkuilen
 • Wat is het effect van het nieuwe stelsel op mijn pensioen en mijn keuzes
 • En alle wat je wilt weten over de RVU-uitkering

Wat ga je leren over jezelf

 • Hoe neem ik goed afscheid van mijn werk en waarom is dat belangrijk
 • Welke impact heeft pensionering op mij
 • Hoe veranderen relaties
 • Op welke manier leer ik nieuwe patronen aan
 • Hoe kan ik van betekenis zijn en mijn talenten benutten, zonder vrijheid in te leveren

Praktische insteek Event bijna met pensioen

Je ontvangt informatie en tools. Je wordt geholpen in je proces van voorbereiding. We inspireren je om stappen te zetten en beslissingen te nemen. Je gaat naar huis met een pensioen-stappenplan en een concreet plan van aanpak voor de volgende fase in je leven.

Tijdens dit Event ga je ook zelf aan de slag met praktische oefeningen en vragenlijsten. Je moet rondom je pensionering veel keuzes maken. En die keuzes beïnvloeden de rest van je leven.


Jan van Harten

Pensioenadviseur, ondernemer en spreker over pensioen

Ik ben pensioenadviseur en financial planner. Ik adviseer mensen die met pensioen gaan of hier over nadenken. Daarnaast begeleid ik ook ondernemingsraden bij pensioenvraagstukken en help werkgevers met het inrichten van pensioenregelingen. bijna met pensioen.nl is een initiatief van mij en Hanneke.

Jan zal tijdens het Event het pensioen gedeelte voor zijn rekening nemen.


Hanneke van Harten

Coach, ondernemer en spreker over coaching en levensvragen

Ik ben coach persoonlijke ontwikkeling. Vanuit mijn praktijk richt ik mij op het begeleiden en coachen van mensen die bijna met pensioen gaan of net met pensioen zijn. Ik ben daarnaast spreker en spreek regelmatig over vraagstukken vanuit coaching en persoonlijke ontwikkeling.

Hanneke zal tijdens het Event inzoomen op hoe je jezelf goed kunt voorbereiden op je nieuwe levensfase en hoe je die vorm kunt geven.


Wat andere deelnemers van het Event bijna met pensioen vonden

Jan en Hanneke nemen aanwezigen ‘mee’ in de weg naar (vervroegd) pensioneren. In heldere begrijpelijke taal…een aanrader om een keer een ochtend of middag vrij te maken om hun verhaal aan te horen en hun kennis en kunde te gebruiken in je eigen persoonlijke situatie als je (binnenkort) met pensioen wilt gaan…

Peter

Net thuis van het Event. Veel opgestoken van Hanneke en Jan over de praktische en financiële consequenties van gepensioneerd zijn! Bedankt Hanneke en Jan voor jullie positieve inbreng en uitstraling. Ik heb er veel aan gehad!

Anja

Hoewel niet onbekend met de materie vond ik het event zeer informatief en leuk van opzet. Goede combinatie van financiële aspecten en hoe jezelf (en partner) voor te voorbereiden op het pensioen. Prima verzorgd, enthousiaste sprekers, uitnodigende aanpak, verrassende elementen, interactief en ruimte voor (persoonlijke) vragen.
Ook een aanrader voor een ieder die zich afvraagt of het mogelijk is om eerder te stoppen met werken!

Ineke

Ik ben aanwezig geweest bij het ‘Bijna met pensioen’ event en op zeker was dit een toegevoegde waarde richting een (vervroegd) pensioen. Buiten het financiële aspect wordt ook het mentale aspect belicht en dat was voor mij ook zeker een eye-opener. Jan en Hanneke vullen elkaar goed aan en het is zeker nuttig hier op tijd mee bezig te gaan, want er zijn meer complexiteiten maar ook keuze opties dan je denkt, echter eenmaal gekozen kun je daarna niet meer bijstellen/ veranderen. Vandaar interessant en nuttig om tijdig met alle ins en outs bezig te gaan.

Jack

AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK

Wanneer:  Zaterdag 14 mei 2022
Tijdstip:     13:00 tot 16:30 uur
Locatie:      Hotel Houten-Utrecht
Adres:         Hoofdveste 25 Houten
Prijs:            € 79,-

Kom je samen met je partner, dan betaal je € 139,- voor jullie samen.

De locatie is bereikbaar met openbaar vervoer. Er zijn voldoende parkeerplaatsen. Een gratis uitrijkaart is inbegrepen in de ticketprijs.

De prijs is inclusief onbeperkt koffie, thee, water, frisdrank of vruchtensap en een lekkere versnapering. Tevens ontvang je als deelnemer van het event gratis verschillende checklisten en invulschema’s om optimaal voorbereid met pensioen te gaan.


Annuleringsbeleid

Het is mogelijk je bestelling binnen 14 dagen kosteloos te annuleren. Bij annulering wordt dan je betaling gerestitueerd. Bij annulering na 14 dagen wordt jouw betaling niet gerestitueerd. Voor onze events gelden minimum aantal deelnemers. Wij behouden ons het recht voor om het Event te annuleren wanneer deze aantallen niet worden gehaald. In dat geval wordt jouw volledige betaling gerestitueerd. Klik hier voor het volledige annuleringsbeleid en onze algemene voorwaarden.

Corona

Uitgangspunt voor het event zijn de richtlijnen en aanbevelingen van het RIVM en de Veiligheidsregio Utrecht. Op basis van de huidige richtlijnen kan het Event zonder beperkingen doorgaan. Mochten er wijzigingen optreden in de richtlijnen, waardoor wij het event moeten aanpassen, dan behouden wij ons het recht door dat te doen. Mocht het event vanwege de dan geldende richtlijnen niet door kunnen gaan, dan restitueren wij jouw volledige betaling.