Event bijna met pensioen | 27 november

 • Ga jij bijna met pensioen?
 • Of denk je na over het vervroegen van je pensioen?
 • Vraag jij je af welke keuzes je allemaal moet maken en hoe je de juiste keuzes maakt?
 • En hoe gaat het straks als je niet meer werkt en hoe ziet je leven er dan uit?
 • Hoe kun jij je het beste voorbereiden op je pensioen?
 • Wat moet je doen en waar moet je op letten als je pensioen aan gaat vragen?
 • Welke valkuilen zijn er?
 • En hoe neem je goed afscheid van je werk?
 • Hoe begin je optimaal aan je nieuwe levensfase waarin jij tot je recht mag komen?

Herken jij jezelf hierin en heb jij ook deze vragen?

Tijdens het jaarlijkse Event wordt jij meegenomen richting je nieuwe levensfase en kom jij alles te weten wat nodig is om optimaal voorbereid met pensioen te gaan.

Event bijna met pensioen | zaterdag 27 november 2021

De afgelopen jaren hebben Jan en Hanneke van Harten vele honderden mensen mogen toespreken op verschillende events. En op 27 november 2021 kun jij daar bij zijn. We gaan tijdens het Event alle voor jou belangrijke onderwerpen behandelen.

Jij gaat ontdekken hoe jij je optimaal kunt voorbereiden op je pensioen. En waar je op moet letten als je pensioen gaat aanvragen. We kijken naar de valkuilen en geven we tips hoe jij je pensioen kunt aanpassen aan jouw wensen en behoeften. Ook staan we stil bij het belang van afscheid nemen van je werk en krijg je concrete punten mee hoe jij je optimaal kunt voorbereiden op je nieuwe levensfase waarin jij tot je recht mag komen. En natuurlijk is er ruimte om al je vragen te stellen die jij hebt over jouw pensionering.


Als je binnen nu en 2 jaar met pensioen gaat

Tijdens het workshop-achtige Event nemen wij je mee in een proces om goed voorbereid met pensioen te gaan. Dit sluit het beste aan voor mensen die binnen nu en 2 jaar met pensioen willen gaan. Ook als jij op korte termijn vervroegd met pensioen gaat, is dit Event echt iets voor jou.

Kom alleen of met je partner

Het Event is bedoeld voor jezelf, maar als je een partner hebt, dan is het zeker de moeite waard om samen te komen. Als jij je samen met je partner aanmeldt, krijg je korting op het ticket van je partner.


Wat ga je leren over pensioen

 • Hoe werkt met pensioen gaan precies
 • Wat verandert er op financieel gebied
 • Welke keuzes zijn er op de pensioendatum
 • Wat is voor mij belangrijk
 • Hoe maak ik de juiste keuzes
 • Op welke manier vermijd ik de grootste valkuilen
 • Wat is het effect van het nieuwe stelsel op mijn pensioen en mijn keuzes
 • En alle wat je wilt weten over de RVU-uitkering

Wat ga je leren over jezelf

 • Hoe neem ik goed afscheid van mijn werk en waarom is dat belangrijk
 • Welke impact heeft pensionering op mij
 • Hoe veranderen relaties
 • Op welke manier leer ik nieuwe patronen aan
 • Hoe kan ik van betekenis zijn en mijn talenten benutten, zonder vrijheid in te leveren


Praktische insteek

Je ontvangt informatie en tools. Je wordt geholpen in je proces van voorbereiding. We inspireren je om stappen te zetten en beslissingen te nemen. Je gaat naar huis met een pensioen-stappenplan en een concreet plan van aanpak voor de volgende fase in je leven.

Tijdens dit Event ga je ook zelf aan de slag met praktische oefeningen en vragenlijsten. Je moet rondom je pensionering veel keuzes maken. En die keuzes beïnvloeden de rest van je leven.

Jan: “Ons Event is voor veel mensen een eye-opener geweest. Mensen die bijna met pensioen gaan, worden geconfronteerd met een grote hoeveelheid aan informatie en keuzes. Ik geef mensen scherp zicht op alle keuzes. Vaak kiezen mensen daardoor voor dingen waar ze eerder niet eens van gehoord hadden of over nagedacht.”

Hanneke: “Ieder mens wil van betekenis zijn. Als je met pensioen gaat, sta je aan het begin van een hele nieuwe levensfase. Die fase duurt gemiddeld meer dan 20 jaar. Hoe ga jij die periode invullen? En hoe kom jij daarin tot je recht en kun jij op jouw manier van betekenis zijn, zonder weer meteen van alles te moeten en tegelijk wel optimaal te kunnen genieten van je nieuwe vrijheid? Wij helpen mensen op weg en zien dat ze echt tot bloei komen!”


Jan van Harten

Pensioenadviseur, ondernemer en spreker over pensioen

Ik ben pensioenadviseur en financial planner. Ik adviseer mensen die met pensioen gaan of hier over nadenken. Daarnaast begeleid ik ook ondernemingsraden bij pensioenvraagstukken en help werkgevers met het inrichten van pensioenregelingen. bijna met pensioen.nl is een initiatief van mij en Hanneke.

Jan zal tijdens het Event het pensioen gedeelte voor zijn rekening nemen.


Hanneke van Harten

Coach, ondernemer en spreker over coaching en levensvragen

Ik ben coach persoonlijke ontwikkeling. Vanuit mijn praktijk richt ik mij op het begeleiden en coachen van mensen die bijna met pensioen gaan of net met pensioen zijn. Ik ben daarnaast spreker en spreek regelmatig over vraagstukken vanuit coaching en persoonlijke ontwikkeling.

Hanneke zal tijdens het Event inzoomen op hoe je jezelf goed kunt voorbereiden op je nieuwe levensfase en hoe je die vorm kunt geven.


Wat andere deelnemers van ons event vonden

Natuurlijk is de financiële kant van pensioen erg belangrijk, maar de ‘softe’ kant van invulling geven aan jouw bestaan als pensionado is zeker zo belangrijk. Goed op ingespeeld door Hanneke en Jan. Een waardevolle middag wat mij betreft.

Erik

Net thuis van het Event. Veel opgestoken van Hanneke en Jan over de praktische en financiële consequenties van gepensioneerd zijn! Bedankt Hanneke en Jan voor jullie positieve inbreng en uitstraling. Ik heb er veel aan gehad!

Anja

Hoewel niet onbekend met de materie vond ik het event zeer informatief en leuk van opzet. Goede combinatie van financiële aspecten en hoe jezelf (en partner) voor te voorbereiden op het pensioen. Prima verzorgd, enthousiaste sprekers, uitnodigende aanpak, verrassende elementen, interactief en ruimte voor (persoonlijke) vragen.
Ook een aanrader voor een ieder die zich afvraagt of het mogelijk is om eerder te stoppen met werken!

Ineke


Bestel je ticket

Wanneer:  Zaterdag 27 november 2021
Tijdstip:     13:00 tot 16:30 uur
Locatie:      Hotel Houten-Utrecht
Adres:         Hoofdveste 25 Houten
Prijs:            € 79,-

Kom je samen met je partner, dan betaal je € 139,- voor jullie samen.

De locatie is bereikbaar met openbaar vervoer. Er zijn voldoende parkeerplaatsen. Een gratis uitrijkaart is inbegrepen in de ticketprijs.

De prijs is inclusief onbeperkt koffie, thee, water, frisdrank of vruchtensap en een lekkere versnapering. Tevens ontvang je als deelnemer van het event gratis verschillende checklisten en invulschema’s om optimaal voorbereid met pensioen te gaan.

Aanmelden is niet meer mogelijk


Corona

Voor dit Event is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Je moet dus in bezit zijn van QR code of een papieren vaccinatie- of testbewijs.

Uitgangspunt voor het event zijn de richtlijnen en aanbevelingen van het RIVM en de Veiligheidsregio Utrecht. Op basis van de huidige richtlijnen kan het Event zonder beperkingen doorgaan. Er dient 1,5 meter afstand te worden gehouden en iedereen heeft een vaste zitplaats. Mochten er wijzigingen optreden in de richtlijnen, waardoor wij het event moeten aanpassen, dan behouden wij ons het recht door dat te doen. Mocht het event vanwege de dan geldende richtlijnen niet door kunnen gaan, dan restitueren wij jouw volledige betaling.

Lees hier de volledige corona update


Annuleringsbeleid

Het is mogelijk je bestelling binnen 14 dagen kosteloos te annuleren. Bij annulering wordt dan je betaling gerestitueerd. Bij annulering na 14 dagen wordt jouw betaling niet gerestitueerd.

Voor onze events gelden minimum aantal deelnemers. Wij behouden ons het recht voor om het Event te annuleren wanneer deze aantallen niet worden gehaald. In dat geval wordt jouw volledige betaling gerestitueerd.

Klik hier voor het volledige annuleringsbeleid en onze algemene voorwaarden.