Event Voorbereiding Pensioen

bijna met pensioen.nl organiseert in 2021 het jaarlijkse Event Voorbereiding Pensioen.

De datum voor 2021 is nog niet bekend.
In verband met de uitbraak van het coronavirus in Nederland kon het event in 2020 niet doorgaan. In 2020 hebben wij een webinar georganiseerd .
We houden de ontwikkelingen en beperkende maatregelen goed in de gaten. Wanneer de maatregelen het toestaan zullen wij de 2021 editie plannen.

Als je binnen nu en 2 jaar met pensioen gaat

Tijdens het workshop-achtige event nemen Jan en Hanneke van Harten je mee in een proces om goed voorbereid met pensioen te gaan. Er wordt aandacht besteed aan de financiële aspecten en aan alle keuzes die je kunt maken met je pensioen. Ook wordt er stil gestaan bij wat het betekent om een geheel nieuwe levensfase in te gaan en wat daar allemaal bij komt kijken. En natuurlijk is er ruimte om al je vragen te stellen die jij hebt over jouw pensionering.

Het event is voor mensen die er over nadenken om binnen nu en 2 jaar met pensioen te gaan. Het event is bedoeld voor jezelf, maar als je een partner hebt, dan is het zeker de moeite waard om samen te komen.

Praktisch Event Voorbereiding Pensioen

Tijdens dit event ga je ook zelf aan de slag met praktische oefeningen en vragenlijsten. Dat geeft je inzicht, overzicht, vertrouwen en rust! Je moet rondom je pensionering veel keuzes maken. En die keuzes beïnvloeden de rest van je leven.

Weet jij welke keuzes je allemaal moet maken? En weet jij hoe je de juiste keuzes maakt?

Hoe gaat het straks als je niet meer werkt? En hoe ziet jouw nieuwe leven er dan uit?

Jan: “Veel mensen die bijna met pensioen gaan, zijn onzeker door de grote hoeveelheid aan informatie en keuzes. Ik geef mensen inzicht en overzicht. En dat geeft rust!”

Hanneke: “Als je met pensioen gaat, wordt je min of meer genoodzaakt om nieuwe patronen aan te leren. Mensen zijn heel goed in staat om nieuw patronen aan te leren. Bewustwording is de eerste stap. Dit inzicht geeft vertrouwen voor de toekomst!”


Wat ga je leren over pensioen

 • Welke keuzes zijn er op de pensioendatum
 • Wat is voor mij belangrijk
 • Hoe maak ik de juiste keuzes
 • Op welke manier vermijd ik de grootste valkuilen
 • Hoe zie ik of mijn pensioen klopt

Wat ga je leren over jezelf

 • Welke impact heeft pensionering op mij
 • Hoe houd ik het leuk met mijn partner
 • Op welke manier leer ik nieuwe patronen aan
 • Hoe ziet mijn leven er uit na pensionering

Je ontvangt informatie en tools. Je wordt geholpen in je proces van voorbereiding. We inspireren je om stappen te zetten en beslissingen te nemen. Je gaat naar huis met een pensioen-stappenplan en een concreet plan van aanpak voor de volgende fase in je leven.

Het maakt voor het goed kunnen volgen van het programma niet uit of je wel of geen partner hebt. Maar heb je een partner? Kom dan samen naar het Event Voorbereiding Pensioen!


Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte


  Ik ga akkoord met het privacy beleid

  Ja, ik meld me tevens aan voor de nieuwsbrief.