Financieel advies Grafimedia

Ben jij werkzaam in de Grafimedia en ben je 61 jaar of ouder? Dan heb je recht op financieel advies. Op deze pagina lees je meer over een financieel advies Grafimedia.

Financieel advies Grafimedia

Wanneer je werkzaam bent in de Grafimedia en ouder dan 61 jaar, dan heb je op basis van de cao recht op een individueel adviestraject. Dat is een advies inclusief berekeningen waarmee je inzicht kunt krijgen in jouw financiële situatie en jouw toekomstige mogelijkheden.

Als jij een bewuste keuze wilt maken voor werktijdvermindering, parttime pensioen of vervroegde pensionering, dan moet je precies weten wat de gevolgen zijn. Een financieel advies geeft jou het inzicht dat je nodig hebt.

Wat kunnen wij voor je betekenen

Ik ben partner en senior pensioenadviseur bij &Gommer Pensions Group. &Gommer Pensions Group is een gespecialiseerd adviesbureau. Wij geven pensioenadvies en financieel advies, ook aan werknemers in de Grafimedia. &Gommer Pensions Group heeft al verschillende werknemers en werkgevers in de Grafimedia geadviseerd. Jouw pensioenregeling kent dus geen geheimen meer voor ons.

Het adviestraject

Het adviestraject Financieel Advies Grafimedia ziet er als volgt uit:

 1. Wat wil jij? Concreet gaat het om jouw wensen en je doelen
 2. Wat mag en kan? Op basis van de cao, de pensioenregeling en de wettelijke mogelijkheden
 3. Wat is het advies op basis van wat jij wilt en wat mag en kan

Het proces dat wordt doorlopen is als volgt:

 • Je ontvangt een een mail met daarin het verzoek om gegevens aan te leveren
 • Beoordelen van de gegevens
 • Eerste gesprek / online intake: een gesprek om je exacte wensen en uitgangspunten te bespreken
 • Maken berekeningen en uitwerken advies in een schriftelijke rapportage
 • Online afspraak om het advies te bespreken

Kosten Financieel Advies Grafimedia

De kosten voor een standaard Financieel Advies Grafimedia bedragen 726,- (600,- excl. btw). Deze kosten worden vergoed door jouw werkgever. Jij ontvangt voor de advieswerkzaamheden een factuur. Deze factuur betaal jij zelf, waarna jij deze kunt declareren bij je werkgever.

Wil jij pensioenadvies van mij?

Heb je behoefte aan financieel advies, vul dan onderstaande formulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om je adviesvraag te bespreken en het traject te starten.

  Ik ga akkoord met het privacy beleid

  Ja, ik meld me tevens aan voor de nieuwsbrief