Workshop bijna met pensioen op 13 april

bijna met pensioen.nl organiseert op 13 april 2019 een workshop voor mensen die bijna met pensioen gaan.

Tijdens de workshop bijna met pensioen.nl nemen Jan en Hanneke van Harten je mee in wat je kunt weten, doen en zijn om zo goed voorbereid met pensioen te gaan. Dat geeft je inzicht, overzicht, vertrouwen en rust! Tijdens deze workshop ga je ook zelf aan de slag met praktische oefeningen en vragenlijsten.

Je moet rondom je pensionering veel keuzes maken. En die keuzes beïnvloeden de rest van je leven. Weet jij welke keuzes je allemaal moet maken? En weet jij hoe je de juiste keuzes maakt? Hoe gaat het straks als je niet meer werkt? En hoe ziet jouw nieuwe leven er dan uit?

Jan: “Veel mensen die bijna met pensioen gaan, zijn onzeker door de grote hoeveelheid aan informatie en keuzes. Ik geef mensen inzicht en overzicht. En dat geeft rust!”

Hanneke: “Als je met pensioen gaat, wordt je min of meer genoodzaakt om nieuwe patronen aan te leren. Mensen zijn heel goed in staat om nieuw patronen aan te leren. Bewustwording is de eerste stap. Dit inzicht geeft vertrouwen voor de toekomst!”


Wat ga je leren over pensioen

 • Welke keuzes zijn er op de pensioendatum
 • Wat is voor mij belangrijk
 • Hoe maak ik de juiste keuzes
 • Op welke manier vermijd ik de grootste valkuilen
 • Hoe zie ik of mijn pensioen klopt

Wat ga je leren over jezelf

 • Welke impact heeft pensionering op mij
 • Hoe houd ik het leuk met mijn partner
 • Op welke manier leer ik nieuwe patronen aan
 • Hoe ziet mijn leven er uit na pensionering

Je ontvangt informatie en tools. Je wordt geholpen in je proces van voorbereiding. We inspireren je om stappen te zetten en beslissingen te nemen. Je gaat naar huis met een pensioen-stappenplan en een concreet plan van aanpak voor de volgende fase in je leven.

Het maakt voor het goed kunnen volgen van het programma niet uit of je wel of geen partner hebt. Maar heb je een partner? Kom dan samen naar de workshop bijna met pensioen!


Bestel hier je tickets voor 13 april 2019

Wanneer:  Zaterdag 13 april 2019
Tijdstip:     14:00 tot 17:00 uur met borrel na afloop
Locatie:      Hotel Houten-Utrecht
Adres:         Hoofdveste 25 Houten
Prijs:            € 69,-

De locatie is bereikbaar met openbaar vervoer. Er zijn voldoende parkeerplaatsen. Een gratis uitrijkaart is inbegrepen in de ticketprijs.

De prijs is inclusief:

 • Koffie of thee
 • Water, frisdrank of vruchtensap
 • Versnapering
 • Borrel na afloop

Tevens ontvang je als deelnemer van de workshop bijna met pensioen.nl gratis verschillende checklisten en invulschema’s om optimaal voorbereid met pensioen te gaan.

Koop nu je ticket voor € 69,-

Kom je samen met je partner, dan krijg je 40% korting op het tweede ticket.
Je betaalt dan voor je partner geen € 69,- maar slechts € 41,-

Aanmelden voor deze workshop is niet meer mogelijk. Hou de website in de gaten voor nieuwe evenementen. Meld je aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media en ontvang als eerste bericht over nieuwe evenementen van bijna met pensioen.nlprint

Jan van Harten is pensioenexpert en adviseert mensen die met pensioen gaan. Hij begeleidt ondernemingsraden bij pensioenvraagstukken en helpt werkgevers met het inrichten van pensioenregelingen. bijna met pensioen.nl is een initiatief van Jan van Harten.

3 reacties

 1. Hoewel niet onbekend met de materie vond ik de workshop zeer informatief en leuk van opzet. Goede combinatie van financiële aspecten en hoe jezelf (en partner) voor te voorbereiden op het pensioen. Prima verzorgd, enthousiaste sprekers, uitnodigende aanpak, verrassende elementen, interactief en ruimte voor (persoonlijke) vragen.
  Ook een aanrader voor een ieder die zich afvraagt of het mogelijk is om eerder te stoppen met werken!

 2. Net thuis van de workshop. Veel opgestoken van Hanneke en Jan over de praktische en financiële consequenties van gepensioneerd zijn!

  Bedankt Hanneke en Jan voor jullie positieve inbreng en uitstraling. Ik heb er veel aan gehad! Hartelijke groet, Anja

 3. Natuurlijk is de financiële kant van pensioen erg belangrijk, maar de ‘softe’ kant van invulling geven aan jouw bestaan als pensionado is zeker zo belangrijk. Goed op ingespeeld door Hanneke en Jan. Een waardevolle middag wat mij betreft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *