Pensioen arrangementen voor bedrijven

bijnametpensioen.nl heeft verschillende pensioen arrangementen voor bedrijven. Wij kunnen dus op diverse manieren werknemers binnen jullie bedrijf begeleiden in de aanloop naar hun pensioen.

Vraag naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf via onderstaand formulier en kom meer te weten over bijnametpensioen.nl bij jullie op de zaak.

Pensioen arrangementen bijnametpensioen.nl op de zaak

Nieuwsbrief voor jullie werknemers

Wij publiceren regelmatig over pensioenplanning, personal finance en coaching. Willen jullie over een van deze onderwerpen content voor in jullie eigen nieuwsbrief? Wij hebben met verschillende bedrijven al afspraken om periodiek op maat gemaakte content aan te leveren. Wil je meer weten? Vul dan het onderstaande formulier in.

Voorlichting

In overleg met werkgevers, HR-managers, ondernemingsraden of groepen werknemers organiseren wij bijvoorbeeld sessie op het bedrijf om mensen die bijna met pensioen gaan voor te bereiden. Dit zijn laagdrempelige sessies, waarin jullie werknemers stap voor stap worden meegenomen.

De sessie kunnen gaan over pensioen, over coaching of een combinatie.

Begeleiding en advies

Via onze partners &Gommer Pensions Group en ReFind Coaching hebben wij ook speciale arrangementen voor jullie werknemers die bijna met pensioen gaan. Wij hebben arrangementen voor pensioenadvies en voor coaching.

Meer weten?

Wil je hier meer over weten over bijna met pensioen op de zaak? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

    Ik ga akkoord met het privacy beleid

    Ja, ik meld me tevens aan voor de nieuwsbrief.