Pensioen advies

Heb jij behoefte aan pensioenadvies? Ik kan je helpen om jouw pensioensituatie in kaart te brengen, bij het maken van keuzes en bij het aankopen van je pensioen op de pensioendatum (shoppen). Ook kan ik een uitgebreide financiële planning voor je maken. Ik help je graag verder.

Op deze pagina leg ik je uit hoe ik een advies aanpak en wat er voor nodig is. Ook vind je onderaan deze pagina een indicatie van de kosten.

Wil je meer weten? Vul dan het onderstaande formulier in en ik neem snel contact me je op.

Vriendelijke groet,

Jan van Harten


Pensioen zoals jij het wilt

Ik ben als partner en senior pensioenadviseur verbonden aan &Gommer Pensions Group. Samen met mijn team van adviseurs staan wij klaar voor jou onder het motto: Pensioen zoals jij het wilt!

bijna met pensioen.nl is een onafhankelijk platform en verstrekt informatie aan mensen die bijna met pensioen gaan. bijna met pensioen.nl is echter geen adviesorganisatie. &Gommer Pensions Group is dat wel. Zij hebben ook een vergunning voor het geven van pensioenadvies vanuit de Autoriteit Financiele Markten.     

Jouw wensen en uitgangspunten staan bij hen centraal. Al jouw gegevens worden zeer zorgvuldig behandeld. De adviezen zijn helder en worden op een aansprekende manier gecommuniceerd en spelen in op de nieuwste ontwikkelingen.

Het adviestraject

Het adviestraject bij een compleet of een premium pensioenadvies ziet er als volgt uit:

 1. Wat wil jij? Concreet gaat het om jouw wensen en je doelen
 2. Wat mag en kan? Op basis van de wet en welke producten zijn er beschikbaar
 3. Wat is fiscaal het gunstigst?
 4. Maar niet alles wat kan en mag is ook het beste, dus tenslotte wordt gezocht naar de meest ‘slimme’ oplossing die exact aansluit bij jouw wensen en doelen.

Het proces dat wordt doorlopen is globaal als volgt

 • Je ontvangt een een mail met daarin het verzoek om gegevens aan te leveren
 • Beoordelen van de gegevens
 • Eerste gesprek / online intake: een gesprek om je exacte wensen en uitgangspunten te bespreken
 • Maken berekeningen en uitwerken advies in een schriftelijke rapportage
 • Online afspraak om het advies te bespreken
 • Eventueel bijstellen van het advies
 • Opvolging van afgesproken acties

Om je goed voor te bereiden op het advies kun je alvast de volgende artikelen doornemen
Hoe ga je goed voorbereid naar een pensioenadviesgesprek?
Hoeveel pensioen heb jij nodig? Check je uitgaven


Tarief

Voor pensioenadvies betaal je een vergoeding aan &Gommer Pensions Group. De hoogte van de vergoeding hangt af van jouw exacte vraag en jouw behoefte. Onderstaand tref je een indicatie aan van de prijzen die worden gerekend voor de verschillende vormen van advies.

Standaard pensioenadvies 749,-

Een standaard advies als je met pensioen gaat, begint met een algemene toelichting op pensioen, hoe je met pensioen moet gaan en wie wat moet doen. Vervolgens wordt dieper ingegaan op de keuzes die jij moet maken waarbij je stap voor stap wordt meegenomen. Ook word je begeleid bij het aanvragen van je pensioen en het doorgeven van alle keuzes.

Shoppen met je pensioenkapitaal 1089,-

Wanneer je een beschikbare premieregeling hebt, dan bouw je een kapitaal op waarmee je pensioen moet aankopen. Waar je dat pensioen aankoopt, mag jij zelf weten. Het is verstandig om een goed marktvergelijk te maken, zodat je de hoogste mogelijke uitkering krijgt. De vergelijking wordt voor jou gemaakt en je krijgt een advies bij welke uitvoerder jij het beste je pensioen kunt aankopen. Uiteraard wordt ook de daadwerkelijke aankoop van je pensioen geregeld. Wist je overigens dat wanneer je wilt gaan shoppen, je altijd een pensioenadviseur in de arm moet nemen?

Compleet pensioenadvies 1497,-

Bij een compleet pensioenadvies, krijg je een uitgebreide financiële foto van jouw totale financiële situatie. Het gaat dan niet alleen om je pensioen dat in moet gaan, maar samen met de adviseur kijk je op welke manier jouw totale financiële situatie het beste kan worden vormgeven. Je maakt financiële keuzes die de rest van je leven beïnvloeden. Een compleet pensioenadvies wordt vaak gekozen wanneer mensen eerder met pensioen willen gaan. Met een compleet pensioenadvies zorg jij ervoor dat jouw pensioen perfect aansluit bij al je wensen en behoeftes.

Compleet+ pensioenadvies 2246,-

Een compleet+ pensioenadvies is een combinatie van een compleet pensioenadvies en shoppen met je pensioenkapitaal, inclusief eventuele lijfrentes. Door deze combinatie bespaar je aanzienlijk ten opzichte van beide lossen adviezen. Bij een compleet+ pensioenadvies krijg je altijd een uitgebreide financiële foto van jouw situatie. Met een compleet+ pensioenadvies zorg jij ervoor dat jouw pensioen perfect aansluit bij al je wensen en behoeftes én shop je met jouw pensioenkapitalen op zoek naar de hoogste uitkeringen.

Premium pensioenadvies 3750,-

Met een premium pensioenadvies ga jij optimaal voorbereidt met pensioen. Je krijgt een compleet+ pensioenadvies, aangevuld met een optimalisatie-advies én persoonlijke coaching gericht op het stellen en bereiken van nieuwe doelen na je pensioen. Bij een premium pensioenadvies krijg je een uitgebreide financiële foto van jouw situatie, aangevuld met het optimalisatie-advies, wordt je pensioen volledig geregeld en stel je een concreet plan op voor na je pensioen. Met een premium pensioenadvies zorg jij ervoor dat jouw pensioen en jouw plannen perfect op elkaar zijn aangesloten en wordt alles voor jou geregeld.

Ben je werkzaam in de Grafimedia? Financieel advies Grafimedia
Ben je werkzaam bij een Graan bedrijf? Pensioenscan Graan bedrijven
Ben je werkzaam bij het UWV? Pensioen advies medewerkers UWV
Ben je werkzaam bij een zorgverzekeraar Financieel advies Zorgverzekeraars


Wat mensen over mij zeggen

Ik had de uitkomst van dit pensioenadvies niet verwacht. Ik kan gewoon veel eerder met pensioen dan ik zelf had bedacht. Dit is echt een enorme meevaller. Jan, bedankt voor je advies.

Saskia

Dit geeft mij eindelijk inzicht in mijn pensioen. Jouw overzichten begrijp ik tenminste. Ik zie meteen hoe ik er voor sta en kan op die manier de juiste beslissingen nemen.

Rieks

Wil jij pensioenadvies van mij?

Heb je behoefte aan pensioenadvies, vul dan onderstaande formulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om je adviesvraag te bespreken en een indicatie van de kosten te geven.

  Ik ga akkoord met het privacy beleid

  Ja, ik meld me tevens aan voor de nieuwsbrief