Pensioenadvies

Wil jij meer inzicht in je pensioensituatie, ondersteuning als je met pensioen gaat of een uitgebreid pensioenadvies? Ik kan je samen met mijn team helpen om jouw pensioenvraagstuk op te lossen.

Kies het pensioenadvies dat bij jou past

Niet iedere situatie of vraag is hetzelfde. Daarom hebben wij verschillende adviestrajecten. Onderstaand heb ik de verschillende opties voor je uitgewerkt. Kies het traject dat bij jou past, vul het aanmeldformulier in en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met jou op.

Het pensioenadvies traject

Bij een adviestraject staan altijd de volgende punten centraal:

  1. Jouw wensen en je doelen, wat wil jij?
  2. Op basis van de wet en welke producten zijn er beschikbaar, wat mag en kan? 
  3. Wat is fiscaal het gunstigst?
  4. Maar niet alles wat kan en mag is ook het beste, dus tenslotte wordt gezocht naar de meest ‘slimme’ oplossing die exact aansluit bij jouw wensen en doelen.

Het proces dat wordt doorlopen is globaal als volgt:

  • Je ontvangt eerst een mail met daarin het verzoek om gegevens aan te leveren
  • Daarna beoordelen wij de gegevens
  • Vervolgens plannen wij een eerste gesprek / online intake: een gesprek om je exacte wensen en uitgangspunten te bespreken
  • Dan maken wij berekeningen en werken het advies uit in een schriftelijke rapportage
  • Tenslotte plannen wij een online afspraak om het advies te bespreken

Het intake- en adviesgesprek is online. Wij sturen je een uitnodiging via Teams en jij kunt dan aan het gesprek deelnemen vanaf je eigen computer. Wil je graag een fysieke afspraak? Dat kan uiteraard ook op het kantoor van &Gommer Pensions Group in Tilburg.

Om je goed voor te bereiden op het pensioenadvies kun je alvast de volgende artikelen doornemen:
Hoe ga je goed voorbereid naar een pensioenadviesgesprek?
Hoeveel pensioen heb jij nodig? Check je uitgaven

Wist je dat wanneer jij niet alle gegevens compleet hebt, wij die ook voor jou kunnen opvragen? Wij sturen je dan een machtiging die jij ondertekend moet retourneren. Met die machtiging kunnen wij bij de uitvoeder alles opvragen wat wij nodig hebben voor het advies. Makkelijk toch?

Wanneer je hiervan gebruik wilt maken, dan vragen wij een vergoeding van € 199,- per ingevulde machtiging.

Pensioen zoals jij het wilt

Ik ben als partner en senior pensioenadviseur verbonden aan &Gommer Pensions Group. Samen met mijn team van adviseurs staan wij klaar voor jou onder het motto: Pensioen zoals jij het wilt!

bijnametpensioen.nl is een onafhankelijk platform en verstrekt informatie aan mensen die bijna met pensioen gaan. &Gommer Pensions Group is een adviesorganisatie en heeft een vergunning voor het geven van pensioenadvies vanuit de Autoriteit Financiële Markten.

Jouw wensen en uitgangspunten staan centraal. Al jouw gegevens worden zeer zorgvuldig behandeld. De adviezen zijn helder en worden op een aansprekende manier gecommuniceerd en spelen in op de nieuwste ontwikkelingen.

Nadat jij jouw adviesvraag hebt ingediend, zoeken wij de beste adviseur voor jouw adviesvraag. Wij kijken dan naar het soort vraag dat jij hebt en zoeken dan op basis van ervaring en deskundigheid naar de beste match voor jouw pensioenadvies.

Voor de adviestrajecten betaal je een vergoeding aan &Gommer Pensions Group. De hoogte van de vergoeding hangt af van jouw exacte vraag en jouw behoefte. Onderstaand vind je de vaste prijzen die worden gerekend voor de verschillende vormen van advies. Je hebt daardoor geen verrassingen achteraf. Je weet exact waar je aan toe bent.

Wat mensen over mij zeggen

Ik had de uitkomst van dit pensioenadvies niet verwacht. Ik kan gewoon veel eerder met pensioen dan ik zelf had bedacht. Dit is echt een enorme meevaller. Jan, bedankt voor je advies.

Saskia

Via mijn werkgever ben ik in contact gekomen met Jan van Harten. Jan stelde een plan van aanpak op om onze financiële situatie na het beëindigen van onze actieve werkzame periode inzichtelijk te maken. Met alle persoonlijke informatie die wij aanleverden zijn door Jan verschillende en duidelijke overzichten vervaardigd waarop wij goed konden zien en zelf konden kiezen hoe onze uitgaven en inkomsten er na onze pensionering uit zouden gaan zien. Hierbij is door Jan extra rekening gehouden met onze leefwijze en wensen maar ook met alle van belang zijnde fiscale aspecten en mogelijkheden die de pensioenverzekeraars en fondsen bieden. Wij zijn zeer tevreden over Jan zijn aangedragen adviezen.

Paul

Bedrijven

Wij spreken ook regelmatig arrangementen af met bedrijven. Hiervoor gelden afwijkende voorwaarden en tarieven. Wil je hier meer over weten, kijk dan hier.