Pensioenadvies

Ben je op zoek naar een adviseur die samen met jou je hele pensioensituatie in kaart brengt en je helpt bij het maken van keuzes? Of zoek je een adviseur die je helpt met het aankopen van je pensioen op de pensioendatum (shoppen), of wil je een uitgebreide financiële planning laten maken?

Pensioen zoals u het wilt

Wij hebben een exclusieve samenwerking met &Gommer Pensions Group. Zij staan voor advies op hoogste niveau en zijn betrokken op jouw vragen. Hun motto is: Pensioen zoals u het wilt!

Jouw wensen en uitgangspunten staan centraal. Al jouw gegevens worden door hen zeer zorgvuldig behandeld. De adviezen bevatten heldere en aansprekende communicatie en spelen in op de nieuwste ontwikkelingen. Zij beschikken over een landelijk netwerk van adviseurs die je verder kunnen helpen. Heb je behoefte aan pensioenadvies, vul dan onderstaande formulier in.

Tarief

Met &Gommer Pensions Group maak jij zelf afspraken over de vergoeding die jij moet betalen voor de werkzaamheden. De hoogte van de vergoeding hangt af van jouw exacte vraag en jouw behoefte. Onderstaand tref je een indicatie aan van de prijzen die de adviseur rekent voor de verschillende vormen van advies.

STANDARDSHOPPENSHOPPEN+PREMIUMPREMIUM+
Toelichting pensioen algemeen* ***
Uitleg eigen pensioen* ***
Financial planningsrapport   **
Bespreken financial planning   **
Uitleg ingang pensioen*****
Advies keuzes op pensioendatum* ***
Shoppen met pensioenkapitaal ** *
Shoppen lijfrente meerprijs € 550,-     
Tarief € 695,-  € 795,-  € 1.195,-  € 1.495,-  € 2.195,- 

Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW. &Gommer Pensions Group betaalt ons voor het doorverwijzen een vergoeding. 

Wij vinden het belangrijk dat mensen goed met pensioen kunnen gaan. Ook vinden wij dat iedere oudere meetelt. Daarom maken wij van alle opbrengsten van deze website 5% over naar het Nationaal Ouderenfonds.

Zoek je een pensioenadviseur?

Vul het onderstaande contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Bedrijfsarrangementen

Wist jij dat wij ook speciale arrangementen aanbieden voor bedrijven. Wij kunnen op verschillende manieren alle werknemers binnen jullie bedrijf begeleiden in de aanloop naar pensioen. Vraag naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf via onderstaand formulier.

Vraag pensioenadvies aan

Ik ga akkoord met het privacy beleid

Ja, ik meld me tevens aan voor de nieuwsbrief.