RVU-advies

Wanneer jij gebruik wilt maken van de RVU-regeling heb je in principe recht op RVU-advies. Je stopt eerder met werken, je pensioenopbouw stopt eerder en je spreekt waarschijnlijk je pensioen of privévermogen aan om de periode tot de AOW-leeftijd te overbruggen. Wij brengen voor jou in kaart wat de gevolgen voor jou zijn gedurende alle fasen van je pensioen. Zowel bruto als netto.

Inzicht in de gevolgen van de RVU-regeling

Bij dit advies maken een uitgebreide financiële foto van jouw totale financiële situatie in één scenario inclusief jouw RVU-regeling.

Daarbij geven wij inzicht in je pensioen, je AOW, eventuele andere verzekeringen en uitkeringen. En alles presenteren wij bruto én netto! En heb je een partner, dan maken wij de berekeningen inclusief de pensioenen van je partner.

Inclusief privévermogen en woning

Wij laten niet alleen zien wat de gevolgen zijn voor je inkomsten. Maar wij kijken ook naar jullie uitgaven na pensionering. En eventuele overschotten of tekorten die daarbij ontstaan verrekenen wij met jullie privévermogen. Op die manier brengen wij ook in beeld hoe het er ieder jaar na pensionering voor staat met jullie privévermogen, inclusief de eventuele eigen woning.

Doorrekening van keuzes in pensioenregeling

En wij rekenen meteen de keuzes die jij wilt maken voor je door. Denk aan eerder laten ingaan van je pensioen, een hoog/laag pensioen, uitruil van pensioen of uitkering van een deel van je pensioen ineens.

Voor mensen die gebruik maken van de RVU-regeling

Dit RVU-advies wordt gekozen door mensen die gebruik kunnen maken van de RVU-regeling en exact willen weten wat de gevolgen zijn voor hun inkomen tijdens de RVU-regeling, maar ook daarna voor hun levenslange pensioen.

En dit krijg je allemaal

Je krijgt van ons een intakegesprek, een uitgebreid adviesrapport met daarbij een overzicht met eenvoudige grafieken en alle getallen overzichtelijk in een tabel. En dat adviesrapport wordt uitgebreid besproken en toegelicht tijdens een adviesgesprek.

  • Online intakegesprek
  • Adviesrapport
  • Tabellen met berekeningen van één scenario
  • Overzichtelijke grafieken
  • Adviesgesprek op kantoor in Tilburg of online
  • Prijs: € 898,-