Coaching

Als je met pensioen gaat verandert er veel in je leven. Als pensioencoach kan ik je helpen om je voor te bereiden op een nieuwe levensfase. Je kunt coaching krijgen bij het vinden van nieuwe doelen, het aanbrengen van structuur, of bij het vinden van je passie en je missie.

Op deze pagina leg ik je uit hoe ik coaching aanpak en geef ik een indicatie van de kosten.

Pensioen Inzicht Coaching en Pensioencoaching

Je kunt kiezen uit twee soorten coaching. Pensioen Inzicht Coaching, een individuele cursus-achtige coaching om je voor te bereiden op je naderende pensioen. Je kunt ook kiezen voor Pensioencoaching, waarbij je individueel aan de slag gaat met een specifiek thema om je op die manier voor te bereiden op je naderende pensioen. 

Beide opties bieden wij aan als een traject of als een arrangement inclusief overnachting en ontbijt.

Ik ben pensioencoach en wandelcoach bij Refind Coaching. Ik coach mannen en vrouwen die (bijna) met pensioen gaan. Je kunt je individueel laten coachen, maar wanneer je een partner hebt is het ook mogelijk om je samen te laten coachen.

Iedere coaching begint met een online/telefonisch intakegesprek. Het doel van de intake is om kennis te maken en vast te stellen waar je precies hulp bij nodig hebt. Aan de hand van het intakegesprek stel ik dan een concreet plan op voor het vervolg.

Wandelcoaching in de natuur

Ik coach door middel van wandelcoaching in de natuur. De natuur heeft een positieve bijdrage op je ontspanning en het verruimt je geest. Door middel van wandelcoaching kun je op een prettige en gezonde manier aan de slag met jouw coachvraagstuk.

Je komt op schitterende plekken, waar je misschien nog niet eerder bent geweest. Ik heb inmiddels een flinke verzameling met mooie plekjes en wandelroutes, dus er is keuze genoeg.

 

Wat mensen over mij zeggen

Ik heb lange tijd het gevoel gehad dat ik een puzzelstukje miste. Hierdoor stagneerde ik. Jij hebt mij geholpen dat ontbrekende puzzelstukje te vinden, waardoor ik zelf weer verder kan met het afmaken van mijn levenspuzzel

Margot

Hanneke heeft mij echt geholpen om overzicht en structuur te krijgen in mijn gedachten. Dat heeft mij veel rust gegeven, waardoor ik met een veel prettiger en geruster gevoel met pensioen ga.

Loes

Weersomstandigheden

Wandelcoaching vind plaats in de natuur en we verzamelen op een vooraf afgesproken plek. Deze plekken liggen 10 tot 15 kilometer van het centrum van Best. Bij regen of sneeuw gaan de wandelsessies gewoon door. Alleen bij onweer en weercode oranje of rood zullen we de afspraak verzetten.

Andere locatie

Het is mogelijk om de pensioencoaching traject elders in het land af te spreken. Dan vraag ik een extra vergoeding voor de reiskosten en tijd van € 0,49 per kilometer. Ik heb op verschillende plekken in Nederland wandelingen gemaakt, dus ook elders in het land weet ik genoeg plekken om samen te wandelen.