Pensioen coaching

Ben jij op zoek naar coaching? Als je met pensioen gaat verandert er veel in je leven. Als coach kan ik je helpen om je voor te bereiden op een nieuwe levensfase. Je kunt gecoacht worden bij het vinden van nieuwe doelen, het aanbrengen van structuur, of bij het vinden van je passie en je missie. Ik help je graag verder.

Op deze pagina leg ik je uit hoe ik een traject aanpak en welke verschillende trajecten er zijn. Ook vind je onderaan deze pagina een indicatie van de kosten.

Wil je meer weten? Vul dan het onderstaande formulier in en ik neem snel contact me je op.

Vriendelijke groet,

Hanneke van Harten


Coaching bijna met pensioen

Ik ben verbonden aan ReFind Coaching en coach vrouwen en mannen die (bijna) met pensioen gaan. Je kunt je individueel laten coachen, maar wanneer je een partner hebt is het ook mogelijk om je samen te laten coachen.

Je kunt kiezen voor een traject van 4 of 5 sessies. Ook heb ik een tweedaags arrangement. Verderop lees je hier meer over.

Ieder traject begint met een intakegesprek. Het doel van deze intake is om kennis te maken en vast te stellen waar je precies hulp bij nodig hebt. Ik werk volgens een vast model, waarbij er inzicht komt op de problematiek. Met 4 of 5 sessies boeken we meestal veel resultaat.


Traject bijna met pensioen coaching vanaf € 299,-

Je kunt kiezen voor een traject bijna met pensioen coaching. Een traject bestaat uit een intake en 4 of 5 sessies van 1 uur. Het tarief voor een traject van 4 sessies is € 299,- en voor 5 sessie € 375,-.

Wist je overigens dat de meeste mensen mensen kiezen voor een traject door middel van wandelcoaching? Lees hier meer over wandelcoaching.

Tweedaags arrangement bijna met pensioen coaching € 495,-

Je kunt ook kiezen voor een tweedaags arrangement bijna met pensioen coaching. Het arrangement bestaat uit een uitgebreide wandelcoachsessie op dag 1. Na deze sessie kun je inchecken bij een van de twee B&B’s die wij voor jou hebben geselecteerd. Op dag 2 ronden we het traject af met weer een uitgebreide wandelcoachsessie. Het tarief voor een arrangement is € 495,-. Het arrangement is inclusief coaching, overnachting en ontbijt. Het diner is niet inbegrepen.


Wat mensen over mij zeggen

Ik heb lange tijd het gevoel gehad dat ik een puzzelstukje miste. Hierdoor stagneerde ik. Jij hebt mij geholpen dat ontbrekende puzzelstukje te vinden, waardoor ik zelf weer verder kan met het afmaken van mijn levenspuzzel

Margot

Hanneke heeft mij echt geholpen om overzicht en structuur te krijgen in mijn gedachten. Dat heeft mij veel rust gegeven, waardoor ik met een veel prettiger en geruster gevoel met pensioen ga.

Loes

Wil jij gecoacht worden door mij?

Vul onderstaand contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jou op.

    Ik ga akkoord met het privacy beleid

    Ja, ik meld me tevens aan voor de nieuwsbrief.