Coaching

Ben jij op zoek naar coaching? Je kunt bij mij terecht voor persoonlijke coaching. Als je met pensioen gaat verandert er veel in je leven. Ik als coach kan helpen je voor te bereiden op een nieuwe levensfase. Of als je nieuwe levensfase niet zo soepel van start is gegaan als je zou willen, kan coaching ook heel nuttig zijn. Ik help je graag verder.

Vriendelijke groet,
Hanneke van Harten


Coaching bijna met pensioen

Ik ben verbonden aan ReFind Coaching en coach mannen en vrouwen die (bijna) met pensioen gaan. Je kunt je individueel laten coachen maar wanneer je een partner hebt is het ook mogelijk om je samen te laten coachen.

Ieder traject begint met een intakegesprek. Het doel van deze intake is om kennis te maken en vast te stellen waar je precies hulp bij nodig hebt. Ik werk volgens een vast model, waarbij er inzicht komt op de problematiek. Met 4 of 5 sessies boeken we meestal veel resultaat.

Tarief

Voor coaching zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een pakket bijna met pensioen coaching. Een pakket bestaat uit een intake en 4 of 5 sessies van 1 uur. Het tarief voor een pakket van 4 sessies is € 299,- en voor 5 sessie € 375,-.

Wist je overigens dat de meeste mensen mensen kiezen voor een traject door middel van wandelcoaching? Lees hier meer over wandelcoaching.

Ook kun je kiezen voor een tweedaags arrangement bijna met pensioen coaching. Het arrangement bestaat uit een uitgebreide wandelcoachsessie op dag 1. Na deze sessie kun je inchecken bij een van de twee B&B’s die wij voor jou hebben geselecteerd. Op dag 2 ronden we het traject af met weer een uitgebreide wandelcoachsessie. Het tarief voor een arrangement is € 495,-. Het arrangement is inclusief coaching, overnachting en ontbijt. Het diner is niet inbegrepen.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.   

Bedrijfsarrangementen

Wist jij dat wij ook speciale arrangementen aanbieden voor bedrijven. Wij kunnen op verschillende manieren alle werknemers binnen jullie bedrijf begeleiden in de aanloop naar pensioen. Vraag naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf via onderstaand formulier.

Wil jij gecoacht worden door mij?

Vul onderstaand contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jou op.

    Ik ga akkoord met het privacy beleid

    Ja, ik meld me tevens aan voor de nieuwsbrief.