Pensioencoaching traject

Het pensioencoaching traject uit een twee uur durende wandelcoachsessie op dag één. Op dag twee, wat niet per se de volgende dag hoeft te zijn, ronden we het traject af met weer een twee uur durende wandelcoachsessie. Tussen de sessies door werk jij aan (reflectie)opdrachten.

Wanneer je een specifiek thema, zoals hieronder beschreven, wilt behandelen, dan is pensioencoaching echt iets voor jou.

Wanneer je bijna met pensioen gaat, verandert er veel in jouw leven. Door middel van pensioencoaching kun jij je optimaal voorbereiden op je nieuwe levensfase. Je kunt richting je pensioen met verschillende vragen geconfronteerd worden. Denk bijvoorbeeld aan de volgende vragen. Hoe kan ik de overgang van werk naar pensioen soepel laten verlopen (verandering)? Mijn werk valt weg, ik raak mezelf een beetje kwijt, wat nu (identiteit)? Mijn partner en ik zitten ineens dag en nacht op elkaars lip, hoe kunnen we hier goed mee omgaan? Hoe vul ik mijn dagen op een zinvolle manier (zingeving)? Ik ben op zoek naar nieuwe doelen in mijn leven, hoe pak ik dat aan? Mijn werkritme valt weg, hoe kom ik aan een nieuw ritme? Iedereen verwacht dat ik ineens tijd heb om altijd voor iedereen klaar te staan, hoe stel ik duidelijke grenzen?

Wil je het pensioencoaching traject samen met je partner volgen, dan is dat ook mogelijk.

  • Online intakegesprek
  • 2 keer een wandelcoachsessie van 2 uur (op verschillende dagen)
  • (reflectie)opdrachten
  • Prijs € 475,-
  • De toeslag voor een partner € 179,-