Hulp bij pensionering

Op deze pagina hulp bij pensionering vind je een overzicht van alle producten en diensten waarmee wij jou kunnen helpen bij een optimale voorbereiding op je pensioen.

bijnametpensioen.nl is dé website richting een nieuwe levensfase. Voor mensen die nadenken over wanneer en hoe ze met pensioen kunnen gaan. Wij helpen door het geven van informatie. Maar we doen meer. We bieden concrete producten en diensten aan die jou kunnen helpen om je optimaal voor te bereiden op je pensioen. Op deze pagina vind je een compleet overzicht.

Zoek je hulp, zo kunnen wij je helpen

  • Heb jij vragen over je pensionering? Of wil je hulp bij het opstellen van een compleet financieel plan, of wil je een second opinion laten uitvoeren? Moet je shoppen met je pensioen- of lijfrentekapitaal en zoek je hulp? Lees dan meer op onze pagina pensioenadvies.
  • Wanneer je met pensioen gaat, begint een heel nieuwe levensfase. Wil jij met iemand sparren over deze overgang, of zoek je hulp bij het concreet invullen van je nieuwe levensfase? Of moet jij nog een tijdje door tot je met pensioen kan gaan en heb je hulp nodig om de laatste periode van je werk goed in te vullen? Kijk dan eens op de pagina pensioencoaching voor meer informatie over pensioencoaching.

Nieuwsbrief

  • Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste informatie, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Hulp bij vragen

Wil je een vraag stellen over een bepaald onderwerp, dan is dat ook mogelijk. Vragen kun je stellen onder de blogs die wij wekelijks publiceren. Heb je een vraag over een bepaald onderwerp, zoek dan eerst een blog over dat onderwerp en kijk of jouw vraag er misschien al onder staat. Staat die er niet bij, stel dan gerust je vraag via onze website. Let op, vragen die jij stelt zijn voor iedereen zichtbaar, dus wees voorzichtig met het delen van persoonlijke informatie.

Arrangementen voor bedrijven

bijnametpensioen.nl heeft ook verschillende pensioen arrangementen voor bedrijven. Wij kunnen dus op diverse manieren werknemers binnen jullie bedrijf begeleiden in de aanloop naar hun pensioen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een arrangement voor jullie bedrijf? Klik dan hier.