Pensioencoaching arrangement

Een pensioencoaching arrangement is een pensioencoaching traject inclusief overnachting en ontbijt.

Het arrangement bestaat uit een twee uur durende wandelcoachsessie in de middag op dag één. Na deze sessie kun je inchecken bij een van de B&B’s of hotels die wij voor jou hebben geselecteerd. De volgende ochtend na het ontbijt ronden we het traject af met weer een twee uur durende wandelcoachsessie. Tussen de sessies door werk jij aan (reflectie)opdrachten.

Wanneer je een specifiek thema, zoals hieronder beschreven, wilt behandelen, dan is pensioencoaching echt iets voor jou.

Wanneer je bijna met pensioen gaat, verandert er veel in jouw leven. Door middel van pensioencoaching kun jij je optimaal voorbereiden op je nieuwe levensfase. Je kunt richting je pensioen met verschillende vragen geconfronteerd worden. Denk bijvoorbeeld aan de volgende vragen. Hoe kan ik de overgang van werk naar pensioen soepel laten verlopen (verandering)? Mijn werk valt weg, ik raak mezelf een beetje kwijt, wat nu (identiteit)? Mijn partner en ik zitten ineens dag en nacht op elkaars lip, hoe kunnen we hier goed mee omgaan? Hoe vul ik mijn dagen op een zinvolle manier (zingeving)? Ik ben op zoek naar nieuwe doelen in mijn leven, hoe pak ik dat aan? Mijn werkritme valt weg, hoe kom ik aan een nieuw ritme? Iedereen verwacht dat ik ineens tijd heb om altijd voor iedereen klaar te staan, hoe stel ik duidelijke grenzen?

Wil je het pensioencoaching arrangement samen met je partner volgen, dan is dat ook mogelijk.

  • Online intakegesprek
  • 2 keer een wandelcoachsessie van 2 uur op twee aaneengesloten dagen
  • (reflectie)opdrachten
  • Overnachting met ontbijt
  • Prijs € 695,-
  • De toeslag voor een partner € 199,-