Besparen

Tijdens het voorbereiden van een nieuwe levensfase, is het ook goed om te letten op de persoonlijke financiën. Om meer over te houden, moet je gaan nadenken over besparen op, onder andere, de vaste lasten.

UnitedConsumers is een consumentencollectief en zij helpen consumenten besparen op de vaste lasten, zodat de consument meer geld overhoudt voor een leuker leven. Door groot in te kopen, krijgt UnitedConsumers korting en deze korting wordt weer aan de deelnemers gegeven. Zo kan je als deelnemer bij UnitedConsumers korting krijgen op de autoverzekering, energie, mobiele abonnementen, tanken en de zorgverzekering.


Autoverzekering

Maandelijks vergelijkt UnitedConsumers de beste autoverzekeringen van verschillende autoverzekeraars op basis van prijs en inhoud. Zo vind je altijd de beste autoverzekering voor jouw auto. Hierop krijg je altijd gemiddeld 10% korting op alle autoverzekeringen. Daarmee bespaar je tot wel € 175,00 per jaar. En met de speciale bijnametpensioen.nl korting ontvang je nog eens € 20,00 extra korting!

Start mijn vergelijking


Energie

Naast scherpe energietarieven en een hoge welkomstbonus, levert UnitedConsumers als energieleverancier 100% groene stroom, zonder dat het invloed heeft op de lage energietarieven. Stap je over naar UnitedConsumers en krijg je een overstapboete? Geen probleem, deze betalen zij voor je. Hiernaast krijg je ook een speciale bijnametpensioen.nl korting van € 20,00!

Bereken mijn premie


Mobiele abonnementen

Vergelijk eenvoudig en snel de nieuwste smartphones en de beste aanbiedingen van de grootste providers van Nederland. Vul je wensen in, kies tussen een mobiel abonnement met nieuwe telefoon of een sim only en bespaar tot wel € 60,00 per jaar. Daarnaast krijg je een speciale bijnametpensioen.nl korting van € 10,00!

Start mijn vergelijking


Tanken

Met de UnitedConsumers tankpas tank je gegarandeerd goedkoper bij ruim 600 bemande tankstations in Nederland. Je krijgt namelijk korting op de adviesprijs van alle brandstoffen. Daarmee bespaar je tot wel € 50,00 per jaar.

Start met sparen


Zorgverzekering

Je krijgt tot 5% korting op de verschillende basisverzekeringen van UnitedConsumers door VGZ. Hiernaast word er ook altijd 15% korting gegeven op alle aanvullende- en tandartsverzekeringen en krijg je gratis een tandongevallenverzekering. Daarmee bespaar je jaarlijks tot wel € 160,00 per volwassene.

Bereken mijn voordeel