Blijf jezelf prikkelen na je pensioen – Jij & Wij

“Zolang je jezelf blijft prikkelen beland je niet snel achter de geraniums”. Onlangs heb ik als pensioencoach een interview gegeven aan Jij & Wij magazine over een leven na je pensioen.

Leven na je pensioen

Wanneer je met pensioen bent, kun je het financieel helemaal goed geregeld hebben. Maar het gaat niet primair om geld. Hoe geef jij je leven betekenis. Hoe kun jij een invulling vinden voor jouw leven na je pensioen waar jij gelukkig van wordt.

Een grote valkuil is het om je pensioen te zien als een grote vakantie. Ik heb hier ook eerder een artikel over geschreven.

Pensioencoach

Ik coach regelmatig mensen die bijna met pensioen gaan of net met pensioen zijn. Ik help mensen om zich voor te bereiden op deze nieuwe levensfase. Wanneer iemand met vragen zit over je nieuwe levensfase kan diegene bij mij terecht voor coaching bijna met pensioen.

Je kunt je als bijna gepensioneerde individueel laten coachen maar wanneer je een partner hebt, is het ook mogelijk om je samen te laten coachen.

Lees hier het hele artikel in Jij & Wij magazine

Tijdens het interview werd ik als pensioencoach gevraagd naar mijn ervaringen en heb ik mijn inzichten gedeeld. Het hele artikel is hier te lezen in Jij & Wij magazine. Kijk op pagina 18.

Wil je meer weten over pensioencoaching, klik dan op onderstaande button.

Foto: Anna Shvets op Pexels

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *