Pensioencoaching-arrangement

Wanneer je bijna met pensioen gaat, verandert er veel in jouw leven. Je kunt met verschillende vragen geconfronteerd worden. Om je optimaal voor te bereiden op je pensioen en antwoord te vinden op deze vragen kun je gebruik maken van een pensioencoaching arrangement.

Pensioencoaching thema’s

Bij pensioencoaching moet je aan verschillende thema’s denken. Bijvoorbeeld, hoe kan je de overgang van werk naar pensioen soepel laten verlopen? Of, doordat je werk wegvalt, raak je jezelf een beetje kwijt. Ook kan het gaan over zingeving en invulling van je tijd na je pensioen. Misschien ben je op zoek naar nieuwe doelen in je leven. Wanneer jij met deze thema’s zit, kan pensioencoaching voor jou een uitkomst zijn.

Pensioencoaching arrangement

Een pensioencoaching arrangement bestaat uit 2 keer 2 uur coaching inclusief overnachting en ontbijt.

Het arrangement begint met een online of telefonische intake. Het arrangement bestaat verder uit een twee uur durende wandelcoachsessie in de middag op dag 1. Na deze sessie kun je inchecken bij een van de twee B&B’s die wij voor jou hebben geselecteerd. De volgende ochtend na het ontbijt ronden we het traject af met weer een twee uur durende wandelcoachsessie. Wil je het arrangement samen met je partner volgen, dan is dat ook mogelijk.

Wandelcoaching in de natuur

Ik coach altijd door middel van wandelcoaching in de natuur. De natuur heeft een positieve bijdrage op je ontspanning en het verruimt je geest. Door middel van wandelcoaching kun je op een prettige en gezonde manier aan de slag met jouw coachvraagstuk.

Je komt op schitterende plekken, waar je misschien nog niet eerder bent geweest. Ik heb inmiddels een flinke verzameling met mooie plekjes en wandelroutes, dus er is keuze genoeg.

Meer weten?

Wil je meer weten over het pensioencoaching-arrangement? Klik dan op onderstaande button.

Foto: Lisa Fotios op Pexels

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *